Ты любишь спать ложиться рано,
Ты — жаворонок мой,
А я всю ночь перед экраном,
Ведь я рожден совой.
Ты просыпаешься с рассветом,
Тяжел я на подъем,
Мы разные, хотя при этом
Так счастливы вдвоем.
(Современный фольклор)
Пара.
Вона - жайворонок. Вона звикла прокидатися з сонцем. У Неї стабільний графік роботи, тому щодня Вона прокидається о 7-й і відповідно намагається раніше лягти спати, щоб набрати необхідні 8 годин сну.
Він – сова. Він сам собі хазяїн, графік роботи складає сам і може спати пів дня. Він любить диско і зустрічі з друзями, які закінчуються під ранок. Вони познайомилися, почали зустрічатися. Спочатку все було добре, але коли кілька разів на тиждень після зустрічей з Ним у Неї залишається на сон 3-4 години, це починає напрягати. І, навіть, на вихідних, коли у Неї є час повалятися в ліжку до другої дня, Вона не розуміє навіщо витрачати денний час на цю справу, якщо стільки можна встигнути зробити! Так, можна відмовитися від зустрічей, але ж так хочеться бути якомога частіше з Ним. Йому теж іноді приходиться підлаштовуватися, коли вони ночують разом, а Їй зранку необхідно вставати на роботу.
Їхня історія тільки починається… Що буде далі?
Чи були у Вас стосунки з людиною з іншим біоритмом? Чи Ви зараз з чоловіком/дружиною в такій ситуціації? Як вирішуєте питання?
Очень обидно, когда полдня проводишь не с НИМ, так как он спит до 3 - 4 часов дня. А вечером уже уставшая и сонная. 

А як ти себе почуваєш після того, як перебудувала свій ритм сну/бадьрості? Я так розумію, що прокидатися тобі все-одно необхідно рано, а постійне невисипання приводить до поганого настрою, самопочуття, роздратованності...